illalla ja tänä aamuna kutaisin kaulaliinan valmiiksi radiota kuunnellessa. Aamuheräilijänä olin tosi aikaisin hereillä, siirrettiinhän kelloja yöllä taaksepäin, eli meni liinaan sentään muutama tunti.

2012662.jpg

Lapaset

2012671.jpg

ja kaulaliina. Kuvat kyljellään, koska en osaa käyttää Linuxin kuvaohjelmaa.

Kaulaliinasta tulee mieleen Maria Langin 70-luvulla kirjoittamat dekkarit, joissa vanha rouva kuvasi ajan tyylikkäitä ja muodikkaita nuorisovaatteita. Voisi se olla saman ajan rahkamattokin väriensä puolesta. Oikeasti pidän noista väreistä kovastikin, mutta valkoiseen naamaani ja tummaan tukkaani ne eivät sovi. Saas näkee, tuleeko liinaa pidettyä vai onko syytä antaa se lahjaksi.


On jännä, kuinka ihmisten on tuttavan tavatessaan pakko pysähtyä KESKELLE kulkuväylää seurustelemaan. Ihan sama, ollaanko kaupassa, kadulla, pyörätien edessä vai missä, pääasia että voidaan tukkia muiden kulkureitti. Marketissa voi vielä sijoittaa ostoskärryt sivuittain estämään liikettä. Jos kainosti pyytää tietä, seuraa kymmenen minuuttia pällistelyä, edestakaisin steppaamista ja huvittuneita kiljahduksia. Grrr.