sekä Hämeenlinnassa että Keski-Suomessa. Sattumalta HML:ssa oli Kätevä ja Tekevä -messut Verkatehtaalla, jonne porhalsin innoissani. Aika paljon oli valmiita tuotteita myynnissä, olisin odottanut enemmän lankoja, kankaita ja muita tilpehöörejä. Ja minkä ihmeen takia jokainen lasitöiden tekijä tekee pelkkiä erivärisiä enkeleitä??? Ovatko enkelit tämän ajan hittituote??? Ostetaanko niitä siis niin paljon vai ovatko ne - kuten epäilen - vain niin helppo muoto toteuttaa? Etsin aina sudenkorentoja, mutta viimeksi löysin kaksi vuotta sitten Lappeenrannan linnoituksen myymälästä vihreän korennon. Se onkin sitä hienompi.

Sudenkorennot ovat muuten mainio keräilykohde, ei ole maailman käytetyin aihe. Ja hauskaa on, että olen niin ihastunut näihin minihelikoptereihin. Muutenhan minulla on vakavanlaatuinen koppakuoriaisfobia.

Viitasaarella oli, paitsi mainio keski-ikäiselle mummoutuvalle sopiva tehtaanmyymälä, myös hieno pieni Kangaspiste. Kankaitakin mutta myös hieno lankavalikoima.

2009836.jpg

Tästä tulee kaulaliina.

Loma on aina ihana, tällä kertaa oli vähän turhankin paljon virikkeitä tai sitten viihdevuodet todellakin aiheuttavat mielialan heittelyitä. Onneksi raivarini lienee sovitettu ja unohdettu. On ihana nukkua mökillä, kun kerrankin ainoa ulkoa kuuluva ääni on tuulen kohina. Saunomisessa hauskinta on vilvoittelu ulkona, plus tietty alasti sateessa juoksentelu. Tällä lomalla ehdottomasti parasta oli seuran lisäksi Scrabble, jonka rakas seura hankki. En pidä kortin peluusta, matemaattinen lahjattomuuteni ei salli Sudokuja, mutta sanapelit rulettaa!