saalista. Vasemmalla Shoeller Stahlin Enfiniä, 3,85 € per kerä. Samasta langasta oli Maria Langin syyskaulaliina, siihen meni vain yksi kerä. Nämä taidan neuloa pitkittäisraitaisiksi. Kiva lanka, pehmeä, ei liian karvainen eikä nukkaa lainkaan. Keltaisesta täysin keinokuitulangasta tulee Nipalle kevyt kolmiohuivi, voipi olla ihan Kiri-tyyppinen. Väri nappasi heti!

Oranssi Regia on vain niin ihanan väristä, vaikkei se totta puhuen minulle erityisen hyvin sovikaan. Ehkä pienehkö pitsihuivi herrastelua varten.

2071868.jpg

Sininen on Naturgarn nr 1, huopuu. Käsityölehdessä oli aika viehättävät orvokkikoristellut huopatossukat, sellaista näistä kaavailin. Turkoosi on mielivärejäni, päätynee isommaksi pitsihuiviksi.

2071870.jpg

Lopuksi villasekoite-Maijat. Ihanan vivahteikkaat värit, luonnossa hiukan kuvaa hillitymmät. Mielessä on jokin värikäs kirjo- ja pintaneuletta sekä päälleneulottuja muotoja yhdistelevä NAISneule. Nätti ja naisellinen, talvella hameen ja pitsisukkien kanssa.

2071867.jpg

Tosin taitaa olla niin, että neulon lopun ikääni Sinistä kaarrokevillatakkia. Prkl, eilen aloin vihdoin ommella kaarroketta kiinni ja huomasin, että sitä pitää jatkaa vielä ainakin 30 senttiä. Kovan onnen neule, liekö asunnossani majailevalla räyhähengellä osansa sen kiemuroissa. Oh.

Lopuksi vielä ihastuttavat sudenkorentoni

2071890.jpg