valmistuivat viimein. Kamalan pieneltä näyttää edelleenkin, eikä kaarrettu hartialinja taitaisi istua leveäharteiselle hoikkanakaan. Ettei vain joku saisi hienon joululahjan!

Kuvia ei viitsi enää ottaa lainkaan, päivät ovat kovin pimeitä eikä antiikkikamerani salamalla saa ollenkaan hyviä kuvia. Voi kun joulupaappa toisi uuden digikameran!

Kesken on valkoiset villasukat, ja musta hartiahuivi ärsyttävän karvaavasta mohairsekoitteesta pitäisi poimia puikoille ja päätellä uudestaan (ja se on kaikkein inhottavinta käsityötä heti vetoketjun vaihtamisen jälkeen). Illalla olin kuitenkin niin kovasti punaisen 7V:n lumoissa, että oli pakko aloittaa tupsulakki. Mmmm. Joo. Ehkä. Tai sitten ei. Ajattelin laittaa kaksinkertaisen resorin ja ommella vuorin, näin siitä saisi pakkaskelienkin pipan.

Viitasaarelainen 'naisten takki vuorella' on hyvä vitsi vieläkin.

Ompeluksia on niin paljon vasta kankaana kaapissa ja suunnitelmana mielessä, etten tosiaan voi mennä ostamaan punamustaa ruutukangasta. Tekisi niin mieli, mutta duffeli ensin! Oulusta ei löytynyt valmiita nappulaviritelmiä, mutta ensi viikonloppuna Joensuuhun ja pari viikkoa myöhemmin Helsinkiin. Löytyy, kun etsitään.