on vasta nyt. Minä otin pari päivää varaslähtöä, podin torstain ja perjantain kotosalla poskiontelotulehdusta. Päätä on särkenyt milloin kovemmin, milloin lievemmin 21.1. alkaen (muistan pilateksen aloittamisesta), nyt räkätautia ja kaiken kruunasi ei yksi, eei ei, vaan peräti kaksi yskänrokahtumaa! Harmittaa kovin, olin haaveillut suursiivoavani loman aluksi, ulkoilevani joka päivä tuntikausia ja ylipäätään nauttivani olostani.

Pitäisiköhän aloittaa sivublogi Potemiseni???

Vaan tänään vanha Canon Powershot sai seuraajan valkoisesta sievästä Powershot 31:stä. Ooh! Ylihuomenna lähden etelän suuntaan, ensin vaaria ilahduttamaan ja sitten perjantaiksi pääkaupunkiin, jossa innoittava seminaari.

Hmph. Istun kirjastossa koneineni. Osa ihmisistä puhuu ehkä huomaamattaankin kovalla äänellä, kuten vaikka juuri asioinut kypsähkö nainen vaiteliaine kumppaneineen. Tuli hakemaan kirjaa, jonka oli joutunut korvaamaan, kun koira oli pureskellut sitä. Toimi oikein iloisella ja ylväällä mielellä. Naureskeli sitten lopuksi, että edellistä kirjaa ei pureskellut koira vaan poika. Hmph.

Oulussa muuten kirjastoihmiset järjestivät näyttelyn, jossa oli ihmisten koottuja selityksiä kirjojen turmeltumiseen. "Lainasin sen naapurille, en kai minä voi vahtia, mitä naapuri kirjalle tekee", "Koirani ei pitänyt siitä" jne. jne. jne.