Tiina! Tättädää, onneksi olkoon Tiina, miltä nyt tuntuu? Laitahan  osoite sähköpostiini, niin saat loistokkaan palkintosi. Voittaja valittiin virallisen valvojan läsnäollessa laskemalla Entten tentten teelika mentten...

Lady pelittää edelleenkin, kävimmekin lauantaina aina Haaparannassa asti! Ja yllättävän paljon Ladukan takapenkille kaikenlaista sälää, eli kahden naisihmisen Ikea-ostoksia, mahtuu. Osteskelin erilaisia säilytyslaatikoita , joita eilisen päivää kasasin. Onkohan naulan suoraan naulaamiseen jokin salaisuus? 

Neulon Puro-langasta kaulaliinaa enkä ole ollenkaan tyytyväinen. Tuntuuhan se pehmeähköltä, mutta värit vaihtuvat niin ihmeellisen millimetrilleen samanpituisina että näyttää aika tylsältä. Ja on pakko tunnustaa, etteivät värit nyt niin järjettömän silmiähiveleviä ole. Sen sijaan N:lle neulomani vaaleanpuna-mustat Nalle-sukat on ihan makeet.

Tänään ehdin vihdoin kokeilemaan kankaanpainamista. Värjäsin ensin t-paidan tällä tunnetulla pesukonevärillä, jonka nimeä nyt en muista, "trooppisen vihreäksi" ja sitten painoin siihen valkoisella peittovärillä sudenkorennon (sabluuna muokattu Ottobredesignin sivuilta löytyvästä kuvasta). Ihan ookoo, vielä mietin, painanko useita lomittain, kuten alkuperäinen ajatus oli.