on tämä ranneke

Täytyy myöntää, että mitä ihastuttavimmalta tuntuu ihoa vasten. Lanka Silvilla Wetteroffilta, kuten mallikin, lievähkösti muokattuna. Loin 168 silmukkaa, neuloin viisi kerrosta aina oikein ja sitten kavensin oikean puolen alussa ja lopussa kerran ja keskellä tasaisesti 2 oikein yhteen ja ylitsevetokavennus seitsemän kertaa. Kun silmukoita on 48 (tai tällaisen laskutaidottoman neulomuksessa suht sinnepäin), lopeta kaventaminen ja neulo 5 kerrosta aina oikein. Neulo sileää riittävä korkeus ja vielä 5 kerrosta aina oikeaa. Ompele sauma.

"Kuu paistaa heliään, kuollut ajaa keviään. Etkös kultani pelkää?" Vietän pyhäinmiestenpäivän aattoa haeskellen youtubesta ihania vanhoja biisejä hillittömän romanttisissa tunnelmissa. Sitaattihan on taas suomalaisesta kansanperinteestä. Rakastin helluani jo ennen kuin tavattiin ja noin ensimmäisillä treffeillä, kun hän luki minulle ääneen englanti - englanti -sanakirjaa, tiesin että tässä se nyt on. Sittemmin kaikki, mikä on ollut minulle tärkeää, on ollut hänelle tuttua. Mitäpäs siinä heikko nainen voi.

Lisäys vielä: Rannekkeen tarkoitus ei ole vain somistaa rannetta, vaan peittää ja pitää lämpimänä meikäläisen pitkäkäden ranteet ja kädenselät. Valmisvaatteiden hihat ovat sääntöjään inansa liian lyhyet ja sattuu laskuvirheitä itse vaatturimestarillenikin.