alkuperäinen malli Inspired to knit -kirjasta ja valkoisena. Haastavaa on ollut, ensin jäi helmakappale liian lyhyeksi ja kääntyi, sitten huomasin kappaleen olevan joka tapauksessa liian kapea ja aina silloin tällöinhän on hyvä purkaa pari kappaletta ihan vain harjoituksen vuoksi.

Valkoinen olisi ollut raflaava, mutta mulle sopii vain vitivalkoinen ja pesukertoja olisi kertynyt siinä missä käyttökertojakin. Pidän kyllä kovasti tuosta Seiska veikan lämpimästä punaisen sävystä. Sen sijaan olen vieläkin aivan raivoissani Nalle-politiikasta. Mitäpäs sitä halvalla myymään suosittua lankaa, kun voidaan pienentää keriä ja nostaa hintoja. Grrrr.

Töissä alkaa taas kituviikot. Kahdeksan viikkoa oli maailman paras harjoittelija, joka "nautti opettamisesta" niin ettei minun tarvinnut paljon muuta kuin yrittää saada oma aikani kulumaan. Kohteliaasti vielä kehui todella hyvää ohjaamista, joten kaikki ollaan tyytyväisiä. Paitsi nyt, kun nuoret miehet joutuvat taas katselemaan mummoa ja mummo, joka joutuu käärimään hihat ja aloittamaan työnteon taas tosissaan.

Aamulla lähdin Sulon kanssa marsunäyttelyyn Maikkulaan. Harmi vain, että näyttely olikin ollut jo eilen. Työkaverit varustautuivat jo pameilla (Sulolle), jos me emme pärjäisikään vastoin yleisiä odotuksia (minun). Kotiin tultua Sulo on ryypännyt vettä pullo kolisten koko päivän, eli taitaa hoitaa depistä suomalaisen miehen tavoin.