ystävällisistä kommenteista! Tässä myös naistenpäiväkukka jälkikäteen

Savon sydämessä oli niin huonot verkkoyhteydet, ettei nettiä juuri jaksanut käyttää. Ja kuinkas ollakaan, kameran kortti oli vahingoittunut, eli en päässyt kuvailemaan maisemia (paappa lumikenkäilee, Suvi sauvoo menemään, Sulo tarkkailee laumaansa). Kotona sitten tajusin alustaa kortin uudestaan, mutta sinne meni myös Tallinnan kuvat.

Ulkoilua harrastettiin ahkerasti ja ilmat olikin ihanan keväiset. Hoidoista nautin, vaikka hieroja oli jopa minulle liian kovakätinen, sai aikaan mustelman kyynärvarteeni! Mutta kyllä kylpylä on vähän turhan suurieleinen nimitys paikalle, jossa on yksi 150 senttiä syvä allas (ja siellä sitten harjoiteltiin vesijuoksua! enkä minä ollut ainoa 180-senttinen porukassa) 3 x 4 metriä, yksi hieronta-allas suljettu "vesijuoksun" ajan ja yksi poreallas, jossa vanhemmat opettivat pienoikaiselleen sukeltamista. Minun olisi viisainta lomailla mahdollisimman kaukana muista ihmisistä :).

Mutta miten voi naisihminen olla näin huolimaton! Jos on pieni asuntokin, niin kyllä on syytä emännän järjestyksenpitokyvyssäkin. Grrrr, Hellu vielä kehtasi epäillä, että ahdasta olisi, vaikka huoneita olisi kuinka paljon tahansa. Eikö käsityöt harrastuksena vie muilta yhtä paljon tilaa? Lankaa ja kankaita on hamstrattava aina kun hyviä tarjouksia tulee vastaan eikä omia tekeleitä voi heittää pois, oli kuinka vanhoja hyvänsä.