sanoi tautologi. Harmaata riikinkukkoa syntyy pikkuhiljaa, mutta ei jaksa kuvata. Ja kukaan ei ole saanut aikaiseksi ommella keltaista tai valkoista frost flowersia. Mitenköhän räyhähengen saisi valjastettua tarpeellisiin töihin?

Käväisin J:ssa. Vähän kurjissa tunnelmissa, lähipiirissä on sairautta. Pitää olla tyytyväinen hyvään hoitoon jne., mutta mieluummin vaikka itse potisi kuin soisi sitä nuorelle ihmiselle.

Käväiseminen tapahtui Volkkarilla ja junalla. Lada Lady näyttää edelleen oikein sievältä, mutta olen nyt saanut oppia, että starttimoottorin kärähtäminen ja lukkopesän ongelmat (joihin kuuluu startin jumittaminen) kuuluvat L:n tyyppivikoihin. Työkaveri lupasi hinata meidät huomenna läheiselle korjaamolle. Nyppii, ettei lähettyvillä ole ketään, joka opastaisi mekaniikan saloihin. Olisi makeaa muina naisina itse vaihtaa startti. Tosin katselin tänään jo kirjastossa Alfamerin Lada-kirjaa. Kaikkeahan voi oppia!

Illemmalla on Länsi-Oulussa työkavereiden läksiäissaunailta. Vien kantarelleja ja karjalanpiirakoita. En enää edes viitsi yrittää omin pikku kätösin leipaista mitään muille tarjottavaa, vieläkin nauru raikuu Itä-Suomessa, kun ihmiset muistelevat jättipiirakoita, vinoja kakkupohjia ja kivikovia kahvikakkuja.