V:lle neuloin mustat sukat Nallesta.  Vähän näyttävät pieniltä miehelle, joka käyttää 46 kenkiä. Ihmetteli muuten, että kenkien kokoa on kasvatettu, ennen hän joutui käyttämään 47:ää. Unettomuus, liian isot jalat, ylipaino, kyllä on tämän perheen lapsia siunattu hyvillä perintötekijöillä!

Ja huomaatteko, taaskaan se laiska lortti ei ole saanut lankoja pääteltyä! Sama roikale lainasi Leena Lehtolaisen uusimman äänikirjana, muka ommellakseen puuvillapuseron paloja yhteen samalla kun kuuntelee. Pöh, sanon minä. Sehän innostui tekemään farkkuja ja surruutti ompelukonetta cd:n mäikätessä vieressä. Tuossa ne on nyt nekin farkut, ei tarvitsisi kuin ommella vyönlenkit kiinni alareunasta ja kääntää lahkeet. Mutta ei. Velvollisuuksiaan paetakseen tämä ruoja aloitti raitasukat Neulovan nartun raitaohjeilla       http://neulovanarttu.blogspot.com/. On se hurja.

Mutta lämpimät kiitokset Neulovalle nartulle. Mitat ja kavennukset muutin kyllä omiin koipiini sopiviksi. Ja keskeneräisenä rötköttää myös farkkuhame.