Muhoksella oli oikein onnistuneesti toteutettu, varsinkin marsujen osalta. Asiansa osaava tuomari antoi Sulolle kunniamaininnan hyvästä turkista ja tästäkös me olemme ylpeitä. Tuomari myös arvioi poijaan reippaaksi ja mukavaksi käsitellä ja antoi yleisvaikutelmaan maininnan kermakakku.

Urho on ollut illan ja tämän päivää vähän vaitonainen, olisiko sankarillinen kisaaminen rasittanut vai onko mahdollisesti menestys noussut hattuun. Tai sitten hän ahmi onnitteluyrttejä (tuoretta persiljaa, tilliä ja basilikaa) liiankin kanssa.

Hassu juttu, minulla oli kolme vuotta väärä varastokoppi kellarista käytössäni. Toimin kyllä ihan hyvässä uskossa, koska kyseisen kopin vuokraemäntä minulle osoitti ja kovasti myös ihmettelen, ettei tätä aiemmin huomattu. Aamulla reipasta komeron raivausta ja samalla huomasin, ettei minun tarvitse ostaa kankaita enää ikinä. Osan kankaista olen jo täysin unohtanut, joten voin vieläpä kokea uudestaan hyvän palakankaan löytämisen ilon. Lankojakin on ensi hätään. Jokunen kenkäparikin... Harmi ettei löytynyt unohtuneita rahakätköjä.