taitaa N:n puvusta tulla. Kävin tänään tutkailemassa kankaita Eurokankaassa ja näyttää siltä, että varsinainen puku tulee vaaleasta satiinista ja päälle viritellään hattutyllistä toinen kerros ja siihen vielä ruusua mallaavi koukeroita. Hattuharso siksi, että se on pehmeämpää ja muotoutuvampaa kuin perustylli. Väriä ei kyllä löydy kuin mustaa, valkeaa ja luonnonvalkoista. Ja ruusuista tulee litteitä spiraaleja, ei mitään kukinnon muotoisia törrökkeitä.

On hyvä, kun asiat on niin mallillaan, että riittää energiaa ja aikaa ärsyyntyä ihmisten (sanotaan nyt vaikka työkavereiden tai tuttujen) asennevammoista. Tai mikäs minä olen sanomaan, mikä on asenteellisuutta ja mikä normaalia keskustelua. Eikä tietysti suhtautuminen muihin tympäise niinkään kuin esim. meikäläisen vähättely. Pah!

Eilen kasvatin luonnettani osallistumalla työpaikan pikkujouluihin autoilijana.  Aamulla läksin näin ollen vallan reippaana synttäri- ja joululahjaostoksille. Kun vielä laihtuisin 22 kiloa nopeasti ja vaivattomasti, olisin kutakuinkin täydellinen ihminen.