ja siksi tämä aaltoneule joutaa purkaa

Tarkemmissa arkeologisissa kaivauksissa nimittäin löytyi ne pari keltaista ja ylimääräistä punaista, joiden olemassaolosta olin vuorenvarma ennen kuin neuleen aloitin. Noh, seuraavaksi tästä tullee fair isle -tyyppinen pusero mainituilla kerillä lisättynä.

Tämäkin

on vähän hölmö. Tulee jotenkin 90-luvun alku mieleen. Pörhölankaa Tokmannin alekoreista. Voisikohan tästä kehitellä nuttua, hartiahuivia tms. Ehdotuksia kenelläkään?

On ollut kovin dramaattista viime aikoina. Työhöni kuuluu lisäetuna mahdollinen altistus tuberkuloosille, joten kävin taannoin kontrollikuvissa. Edellisenä päivänä vielä irvistelin työkaverin kanssa, kuinka siellä nyt ehtimiseen pitää juosta. No vot, seuraavana aamuna soitettiin heti kahdeksalta, että jotain ylimääräistä kuvissa nyt on ja että minun pitää heti käydä lisäkuvissa ja kokeissa. Seuraavaksi soitti iso lapsi, nykyisin johtaja T, että oli riekkunut ja nyt putkasta vapauduttuaan havainnut kaiken olevan mennyttä. Niinä päivinä juoksin kaiken maailman testeissä, mm. ohutleikekuvauksessa jossa mennään putken sisään kuin Housessa ikään, ja tietenkin rakastavana emona selvittämässä johtaja T:n asioita. Lisäksi kilpirauhasen toiminta on ollut häiriintynyttä, joten olen nukahtamaisillani koko ajan.

Nyt johtajan T:llä asiat on kohdallaan ja seuraavaksi minä menen keuhkojen tähystykseen ja huuhteluun (voi hyvänen aika sentään, kuinka pelottaa). Ilmeisesti kyseessä on suht harmiton ja yleinen vaiva, josta selviää potemalla tai lääkkeillä.

Itseäni helliäkseni tilasin selästäkin säädeltävän sovitusnuken. Ja laihdutuskuuri alkaa huomenna :).