Muutto on hoidettu, vain pari avainta hävisi, mutta edes varsinaista riitaa en saanut muuttomiesten (tai siis muuttomiehen) kanssa rakennettua. Hellukin päätti ruveta käänteiseksi rasistiksi, kun kerran em. muuttajat osoittautuivat valtavan vauhdikkaiksi ja työintoisiksi jäpiköiksi. Täällä päässä en olekaan pitänyt kiirettä, koska kesäsäät ovat vihdoinkin minun mieleisiäni. Pitkänmatkan linja-autoissa, hierojalla ja uimarannalla vajoan ihanaan horrokseen, jota olen siis nautiskellut Nallikarissa.

Eija, joka mainitsit kiinnostuksestasi sovitusnukkeen, laitapa viestiä jonkinlaisilla yhteystiedoilla!!!

Silkkihuivi valmistui:

Mallihan on Lankakomeron Frost flowers, josta molemmat ilm. pidämme. Irroittelin päättämisessä sen verran, että tein yhden rivin langankierto kaksi yhteen -malliin ja päättely löysästi. Ihan kiva, mutta mitenköhän silkkihuivi kannattaisi viimeistellä, venyttää vai prässäillä?

Uusi ikkunanäkymäkin on aika söpö

Alkukuusta vielä tekosireenit (unkarinsellaiset) kukkivat. Juu, ihan siedettävää maisemaa, lähinaapurina edelleenkin kirkko, tällä kertaa vähän pienemmän porukan temppeli. Seuraava osoite varmaan löytyy moskeijan naapurista.