Neulasta hutasin sukat.

Lankana on ihana Tallinnan tuliainen Red Heart Sport Socks, joka on ohutta, pehmeää ja juoksevaa villa-polyamidisekoitetta siinä missä Nallekin. Käytin kakkosen puikkoja ja kuvio on Stanfieldin Kauneimmat neulemallit -kirjasta. Käytän ohuita sukkia, jos nyt ollenkaan, siksi olen niin ihastunut tähän lankaan. Mutta uutta meikäläiselle oli tiimalasikantapää Ullaneuleen ohjeella (helppo alkuvaikeuksista selvittyäni) ja joustava päättely varressa seuraavalla ohjeella:

(http://www.knitty.com/ISSUEfall09/FEATjssbo.php)

Tässä kuvio

Toivottavasti toimivammat kuin kesän kynnyksellä ostamani avokassukat. Ostin vielä oikein kahta mallia ja saman tein usemman parin ja eikös mitä, eihän ne pysy jalassa paria askelta kauempaa.

Onpa ollut ihania ilmoja! Aurinkoa, ukkosta, kosteaa hellettä, siitä Suvi tykkää. Vielä tämän viikkoa loirin kotona, mutta ensi maanantaina ollaan jo takaisin töissä. Tänään kokosin aikoja sitten ostamani Ikea-jakkaran, maalasin sen kertaalleen sokkipinkiksi, pakastin mansikoita ja tein hienon sisustustaulun. Työn alla on myös neljä trikoopaitaa, kävin nimittäin Tampereella poiketessani Tritex-nimisessä trikoomyymälässä.

LISÄYS:

Tällaista hienoa pohjoissuomalaiset järkkäävät


portti2011.blogspot.com/

Ja niitä aloitettuja töitä on myös VAUVAN NEULEHAALARI!!! Oi, ihanuus, malli on uudesta Modasta.