Malli: Fingerless gloves "Musica"                                          Suunnittelija: Anne Neumann

Ja nyt ehkä lopetankin toisille tekemisen. Ehkä jonkin yllätyksen voin tehdä, jos siltä tuntuu, mutta ihan turhaa käyttää aikaa sellaiseen, mitä toinen ei näköjään arvosta sen kummemmin tai edes huomaa kiittää. Noh, EHKÄ sen N:n puvun, mutta se nyt todellakin on niin epävarmaa kuin olla ja voi. Ja jos vp-pukua alan värkätä, niin suunnitteleminen pitää todella aloittaa paljon aikaisemmin eikä pelkkä suunnitteleminen, neito asuu toisella puolella maata ja ainakin kolme svoitusta pitää varata (lakanakangasversio, kangasversio ja viimeinen fixaus).

Tämä kuva opettaa Sulolle, että suomalaisen järsijän elämä on kovaa ja raskasta, ei tuoda valmista herkkua nenun alle

Ja tämä kuva taas muistuttaa minua, että kesähän on lähes käsillä

Joulunpyhinä hellin hermojani suunnittelemalla ensi kesän mökkilomaa Hailuodossa. Mökki A on kuudelle, rannalla ja ihana. Mökki B taas "perinnebiotyypin keskellä", mutta sen ympärillä laiduntaa maisemalampaiden lauma. Vaikea valinta, kyllä!

Vuosi vaihtumassa. Taitaa mennä perinteiseen tapaan kotosalla. Uuden vuoden lupauksia... no ainakin tipaton tammikuu ja laihtuminen. Jälkimmäinen on kyllä ihan pakko, läski alkaa pian vaikuttaa terveydentilaan enemmänkin ja minähän pidän kasvisruoista ja hedelmistä (tämä oli motivointi). Ja kuinka paljon helpompi on ommella, kun mahtuu käsityölehtien perusmitoituksen malleihin.

Äkkinäisen luonteeni hallinta vaatisi myös töitä. Mistä kannattaa kenellekin kiljua pitääkseen puolensa ja milloin taas kannattaa olla olematta veemäinen ämmä, siinäpä pohtimista.