Ta'daa.

Ennen minäkin ihmettelin, mistä ihmen kirppareilta ihmiset tekevät aina löytöjään, kun ei mun kohdalle sattunut mitään edullista, laadukkaasta puhumattakaan. Mutta kun joskus viime syksynä ekan kerran kävin Kontissa, niin jopas alkoi mullekin löytyä. Yllä verkkokassi, joka on virkattu kahdesta tarkoituksella erisävyisestä (ja tahattomasti -vahvuisesta) langasta, jotka löysin K:sta. Siis iso pussillinen turkooseja puuvillalankoja 2€. Ja tämän vaativan työn suunnitteli ja toteutti virkkaustaidoistaan aiemmin tuntematon yours sincerely. Vähänkö oon leuhka!

Verkkokassit on niin kovasti paljon tyylikkäämpiä kuin muovipussit ja ekologisempiakin. Aiemmin ompelin kankaisia kauppakasseja, mutta en ikinä hoksaa ottaa niitä mukaan, mutta jospa tuollainen pienempään tilaan menevä verkkopussukka olisi helmpompi pitää aina käsilaukussa. Ja tällaisessa työssä ei nyt niin kauheasti haittaa, vaikka joka silmukka ei ole ihan tasakokoinen.

Alla luuraa ruskea Nalle-neule. Sitä tässä on pääasiassa tullut viime viikot väännettyä, mutta nyt olen päättänyt kuuliaisesti purkaa kaikki virheet ja tehdä kärsivällisesti vain virheetöntä jälkeä. Ihme, kuinka helppoa on ajatuksissaan taivuttaa palmikot väärään suuntaan.